Jumaat, 17 November 2017

Throwback Sikit - 2017

Punyalah lama saya tak update blog ni, entahlah kenapa selalu tak cukup masa sebab banyak benda kena buat tahun ni (huhu). Memang dah mula sibuk giler. So, disebabkan sekarang ni tengah time cuti sekolah sebab SPM, jadi . . ingat nak share sedikitlah . . sikit je. .nak throwback sikit beberapa aktiviti tahun ni . .

Inti Workshops

Syarahan Agama Spontan

Nadwah Kepimpinan Islam

Perkhemahan Badan Beruniform Murid Sekolah Rendah dan Menengah Negeri Selangor

Sambutan Hari Guru

Kursus Pemantapan Badan Pengawas

AJK Kejohanan Memanah MSSD Klang

AJK Kejohanan Memanah MSS Selangor

Pertandingan Warkah dan Lagu (Wardal)

Ok, itu je saya nak update kali ni. Mintak-mintaklah dapat update lebih banyak lepas ni.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan