Selasa, 8 September 2015

Dan... Itu Dia... Logo Baru Google

Boleh tahanlah...

Tengah scroll kat Instagram. Nampak ada satu akaun tu post video tentang logo baru Google.

Masa tu, saya cepat-cepat buka aplikasi Google dalam phone. Bila saya tengok, masih pakai logo yang sama (lama). Lepas update dan refresh baru boleh nampak logo baru.

Ingatkan logo yang macam dalam gambar atas ni jer yang baru. Rupa-rupanya semua Google punya aplikasi dah tukar logo. Dia dah tukar logo Gmail, G+, dan semua aplikasi dia yang ada huruf G lah.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan