Isnin, 31 Ogos 2015

100 Total Pageviews

Yeahhh ! (That moment bila dah tak tahu apa nak post), inilah salah satu simptom blogger. Masalah kekeringan idea. Yer, ramai blogger yang memang selalu kekeringan idea masa nak tulis blog sebab mereka memang dah tak tahu apa nak tulis. So, ada tips sikit untuk masalah ni. Saya dapat daripada para blogger yang hebat-hebat belaka. Ini TIPS nya:

TULIS JER APA YANG ADA DALAM FIKIRAN

Tu jer ler tipsnya, saya pun tengah guna tips ni masa tengah menaip sekarang ni. Just TULIS ! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan